Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

RO | ENDespre Portofoliu Tarife Comanda o schita Blog RO Design Contact

        
        

TarifeVă oferim prețuri accesibile, începând de la 6-10 EUR/mp, proiectare pentru spații de locuit și începând cu 8-14 EUR/mp de amenajare pentru instituții sau spații comericale. Profitați acum de oferta noastră și acordați-ne încrederea pentru a vă transforma sau crea spațiul pe măsura viselor și necesităților dumneavoastră!

Asistență și consultanță: se va percepe un tarif de 100 LEI/oră pentru asistență la achiziționarea produselor sau pentru ședințele de consultanță, igienizare, idei de reorganizare.

* Gradul de complexitate se raportează la timpul necesar realizării proiectului, precum și la costul investiției.Copyright © 2015 RA3.14.

Toate drepturile rezervate.