Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

RO | ENDespre Portofoliu Tarife Comanda o schita Blog RO Design Contact

        
        

Despre RA3.14


RA3.14 este o nouă apariție pe piața birourilor de arhitectură, oferind o gamă variată de servicii de proiectare arhitecturală și amenajare interioară. Avem o abordare menită să faciliteze soluționarea în mod eficient și la un grad înalt de calitate a necesităților clienților. Suntem răspunsul la necesitatea unor servicii de arhitectură și design interior care punt accent pe elementul uman și ne dorim să oferim beneficiarilor proiectelor o experiență excelentă, de la idee la produs finit. Mizăm pe eficacitate în comunciare și pe asigurarea satisfacției clienților. Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare dintre dumneavoastră și avem o deschidere mare către provocări. Indiferent de amploarea proiectelor, RA3.14 vă garantează un grad înalt de profesionalism și creativitate.


Serviciile noastre:


• Amenajare interioară pentru locuințe, 3 tipuri de proiect in functie de gradul de dificultate:

1. Igienizare – presupune reorganizarea mobilierului existent cu posibile propuneri de îmbunătățiri, adăugarea de decorațiuni și eventual înlocuirea pardoselilor, a tâmplăriilor și finisajelor parietale.

2. Amenajare – presupune de glafuri/tâmplării/pardoseli/finisaje pereți și tavane precum și creearea unui ambient echilibrat și eficientizat prin alegerea mobilierului și decorațiunilor. Amenajarea presupune și studiu de lumină artificială.

3. Remodelare spațiu – presupune reorganizarea în plan, parțial sau total, a compartimentărilor nestructurale sau propunerea de compartimentări pentru spații deschise, ex: mansardă. Dupa compartimentare se amenajează spațiul conform punctului 2.


*Proiectele pentru locuințe necesită un minim de contact între beneficiar și proiectant, procesul se poate derula online, la cerea comanditarului se face vizită la fața locului.


• Amenajare interioară spații instituții publice/private – aceleași 3 posibilități listate mai sus: igienizare, amenajare, remodelare spațiu.


*Având o gamă largă de posibilități și diverse grade de complexitate, proiectul se derulează în stransă legatură cu comanditarul și implică vizita insitu.


• Remodelare fațade existente – în funcție de necesitățile clientului:


1. Remodelare superficială – schimbarea tencuielii/finisajului exterior, propunere de eficientizare termică, schimbarea tâmplăriilor și a balustradelor.

2. Remodelarea geometriei – adăugarea de volume, zidirea unor goluri sau relocarea acestora, încărcarea structurii cu elemente decorative și parasolare, precum și intervențiile de la punctual 1.


• Proiectare de arhitectură

1. Releveu de arhitectură – realizarea unui proiect de detaliu ce conține starea actuală a unui imobil în vederea restaurării/demolării.

2. Proiect de arhitectură – presupune conceptul, proiectarea, obținerea avizelor și supravegherea evoluției șantierului.

3. P.U.D. (proiect urbanistic de detaliu)


*Avand o gamă largă de posibilități și diverse grade de complexitate, proiectul se derulează în strânsă legatură cu comanditarul și implică vizită insitu.

        
        

Copyright © 2015 RA3.14.

Toate drepturile rezervate.